Иновативни продукти от Meesenburg

meesenburg

Meesenburg е водещ специалист в продажбите на строителни материали и ключов партньор на фирмите от строителната индустрия, съсредоточен главно върху продукти за прозорци и врати. Огромното продуктово портфолио на компанията включва фитинги, крепежни елементи, инструменти, строителна химия и системи за сигурност от  на едни от водещите марки за обкови и строителни материали в света (повече от 120 000 продукта).

В България фирма Meesenburg се позиционира в края на пролетта на 2018 г. Открива централен офис и склад в София и започва търговска  дейност през месец юни 2018 г. Само за 3 месеца фирмата открива офиси и складове в още три града в страната – Пловдив, Велико Търново, Бургас и започва да извършва доставки в рамките на 24 ч. в цялата страна.

Фирмата вече има 13 служители и разполага на склад с повече от 6000 продукта.

Бихме искали да Ви представим някои от най-съвременните и иновативни продукти на собствената марка blaugelb.

Система за изнесен монтаж blaugelb Triotherm+

Лесен монтаж. Перфектна изолация. Атрактивна цена.

messenburg

Днес, когато цената на енергията непрекъснато расте, въпросът за енергоспестяването става все по-актуален от всякога. Изнасянето на прозореца до нивото на изолацията и директното му интегриране във фасадната система помага за значителното повишаване на енергийната ефективност при монтиране на прозорци.

Системата blaugelb Triotherm+ позволява това да се прави бързо и без загуби, без ограничения в планирането и изпълнението. Монтажна лента или пяна – всички тези материали са приемливи и гарантират отличен резултат.

Системата се състои от три компонента

Профили blaugelb Triotherm+

Издръжливи и надеждни, профилите blaugelb Triotherm+ са проектирани специално, за да приведат монтажа на дограма до нивото на изолация. Поради лекото си тегло и компактните размери профилите нямат конкуренти по бързина и лекота на използване. Профилите blaugelb Triotherm+, изработени от пенополистирол с висока плътност (EPS), безопасно и без деформация поемат всички възникващи товари и впоследствие ги пренасят върху носещата конструкция на сградата.

Хибрид полимер blaugelb Power Fix

Използваният Хибрид полимер blaugelb Power Fix не само фиксира профилите blaugelb Triotherm+ за закрепване към стената, но и повишава структурната безопасност и подобрява уплътнението между стената и профила, дори в случай на повърхностни неравности. Хибрид полимерът blaugelb Power Fix има перфектни изолационни качества и е предназначен специално за фиксиране на конструктивни елементи върху различни повърхности.

Винтове blaugelb FK-T30

Накрая винтът blaugelb FK-T30 за закрепване на рамката надеждно завинтва профилите blaugelb Triotherm + към стената. Той гарантира най-точното и безопасно механично закрепване на системата Triotherm+ върху носеща конструкция на стената.

Blaugelb EPS изолационен профил

Лесен монтаж. Перфектна изолация. Атрактивна цена.

meesenburg

Blaugelb изолационен профил от EPS с висока плътност за възможно най-добрата защита от топлина и влага, използва се за врати от дърво, дърво / алуминий, алуминий и пластмаса.

Той  е здрав, издръжлив и се характеризира с бърз и лесен монтаж, специално проектиран за монтиране като подструктурен профил.

Профилната дължина от 1175 мм, както и ниското тегло и компактните размери са  идеални за транспорт и съхранение (Евро палет). Тези профили са ненадминати за бързо и лесна обработка.

Предимства:
– ефективна изолация с висок потенциал за енергоспестяване;
– изолацията на основата елиминира дългосрочните енергийни слабости върху компоненти, които са върху подовите плочи;
– изолация на основата с EPS профил предотвратява увреждане, причинено от влага и мухъл.

Предимства, свързани със завършването на профила с геометрия тип-лястовича опашка:
meesenburg– бърз и лесен монтаж;
– мобилни – за работилница или строителна площадка;
– не са необходими метални съединители;
– безконечни по дължина, сглобяеми по височина;
– без фира.

Видове профили и плочи:
– подпрозоречни свързващи профили – фрезовани за профилните системи Schüco, Inoutic, Veka, Gealan, Aluplast, Rehau, KBE;
– изолационни EPS плочи:
– термопрофил за перваз;
– обкрайчващ EPS профил;
– подови изолационни профили– за ALU/PVC/Дърво;
– EPS универсални профили.

За контакти и допълнителна информация – Меезенбург България.

Вижте също...