Иновативни ролетни щори Integralmaster от Schüco

Иновативните ролетни щори Integralmaster от Schüco – това е изключително ефективно решение за защита на помещенията от прекомерна слънчева светлина и светлинни отблясъци в един продукт. Ролетното платно е напълно скрито под стъклодържача, като по този начин се запазва естетичния вид на прозореца. Съвместими са с всички прозоречни системи Schüco AWS (алуминиева прозоречна система).

Новото решение е резултат от сътрудничество на Schüco с известния производител на слънцезащитни системи Sun-Master Sonnenschutz GmgH. Иновативната слънцезащитна система се състои от плисиран полиестерен платно, който в нагънат вид е скрит под стъклодържача. Само защото системата не изисква конвенционални водачи или кутии, тя е напълно невидима при сгъване.

Голямото разнообразие от платна, различни изпълнения на контрол и лекота на инсталиране превръщат щорите Schüco Integralmaster в универсално решение за алуминиеви прозорци Schüco AWS с монтажна дълбочина от 70 до 90 mm. Ролетната щора може да достигне големи размери, до 3500 мм височина и 1800 мм ширина.

Може да харесате още...