Иновативни стъкла от Glass-inspiration

Glass-inspiration

На търговския панаир Glass Performance Days в Тампере, Финландия, австрийската компания Glass-inspiration представи разнообразни вдъхновения от стъкло. Компанията е производител и разработчик на ламинирано стъкло с различни инкрустации. Разнообразие от мотиви като тъкани, дървени фасети, кристали и др. могат да бъдат интегрирани в структурата на стъклото, което създава необичайни и интересни визуални ефекти.

Glass-inspiration

Фасадни елементи с истински полупрозрачен камък, душ прегради или стенни панели с истинска трева, плотове за маса с всички видове метални, плъзгащи се врати с истински листа – всичко това е включено в компетенциите на компанията, която превръща в реалност фантастичните идеи на клиенти от целия свят.

Glass-inspiration

На изложението компанията представи една от най-новите иновации в индустрията за смарт стъкла: i-shade. Разработен от отдела за научноизследователска и развойна дейност в сътрудничество с австрийски университети и експерти в областта на пластмасовото инженерство, продуктът е базиран на фолио, предпазващо от ултравиолетово лъчение. Тази нова технология е съпроводена със значителни икономии на разходи и предпазва материалите като дърво, текстил, хартия и други материали от избледняване.

За повече информация: Glass-inspiration

Вижте също...