Иновативните дръжки с антибактериално покритие Schüco SmartActive

Новият вирус COVID-19 понастоящем държи света под напрежение. С разпространението на вируси и бактерии, изискванията за хигиена продължават да се увеличават, особено в сгради, посещавани от голям поток хора: болници, детски ясли, училища и обществени сгради. Напоследък се констатира появата на много устойчиви микроби и вируси, които вече не реагират на конвенционално лечение с медикаменти.

Редовната дезинфекция на често използвани повърхности е важна, но микроорганизмите се разпространяват отново много бързо.

Реакцията на Schüco не закъснява: компанията предлага изключително иновативните дръжки за прозоречни системи Schüco SmartActive с антибактериално покритие.

Антибактериалният ефект се постига с помощта на микросребристи частици, които са вградени в повърхностното покритие. Това покритие е безопасно за хората и околната среда, не причинява алергии и се използва в натуралната козметика. Микробите, които влизат в контакт с повърхността на Schüco SmartActive, биват унищожени и ефективно се предотвратява възпроизвеждането им. Проведените тестове в независими микробиологични лаборатории показват, че дръжките  SmartActive намаляват разпространението на микробите до 99,9% в рамките на 24 часа. Изумително, нали?

Подробна информация можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, която е лицензиран представител на марката Schüco за България.

За повече информация – Алукьонигщал.

Вижте също...