Иновативно решение за панти при изцяло стъклени врати

Tectus Glas

Със системата Tectus Glas, компанията Simonswerk е разработила едно естетично и функционално решение за вградена инсталация на изцяло стъклени врати.

Стъкленото крило на вратата, рамката, пантите и заключващата система са на едно ниво – по този начин остъкляването, което се използва за акустична защита в офиси или частни жилища, запазва естетиката си.

Благодарение на специалните компоненти и затягащата технология, системата за панти Tectus Teg 310 2D може да понесе натоварвания до 80 кг за чифт и да гарантира постоянно и перфектно прилягане на вратата. Стойността на натоварване съответства на стъклена врата с размери приблизително 10x1300x2500 мм, по този начин покрива всички обичайни размери. Магнитната заключваща система Keep closed, състояща се от заключващ магнит, магнитна плоча и подходящи варианти на дръжката, е перфектно съобразена със системата от панти Tectus. Затварящият магнит KCM 50 работи без контакт, шум или електричество. Постоянното и надеждно затваряне може да се регулира индивидуално според личните предпочитания. Дръжките KCH 1200 и KCH 1700 се адаптират идеално към външния вид на изцяло вградената стъклена врата.

Tectus Glas

Фиксирането става лесно и стабилно с помощта на шаблон за позициониране и на вече прикрепената към дръжката самозалепваща се лента, така че не се изисква обработка на стъклото.

Може да харесате още...