Интелигентна слънцезащита за модерното строителство

Hella

Оптималната топло- и звукоизолация с помощта на системи за слънцезащита в сградите е от съществено значение за потреблението на енергия и благосъстоянието. Като един от водещите европейски доставчици на технологии за слънцезащита и защита от атмосферни влияния, Hella разработва решения за облицовки, системни компоненти и готови елементи за различни индустрии.

Независимо дали става въпрос за ролетни щори, външни венециански щори, текстилни сенници или мрежи против насекоми – прозорците и слънцезащитата се сливат в една многофункционална, перфектно монтирана цялост с помощта на системите TRAV box and reveal. Тези системи спестяват време и пари, предпазват от строителни грешки, оптимизират качеството на сградата и отговарят на стандартите на бъдещето. Всяка касетъчна система в продуктовата група TRAV отговаря на индивидуално адаптираните нужди на съответната целева група. Системата TRAV Integral, например, е подходяща за дървеното и сглобяемото строителство. Тя представлява сглобяема цялостна система, състояща се от рамка, перваз и интегрирана защита от слънце и насекоми: топлинните мостове, проникването на вода, пукнатините в мазилката и други строителни дефекти са практически елиминирани.

Hella

Като единствен доставчик на пълна гама продукти на пазара, Hella отдава голямо значение на това да произвежда всичко в собственото предприятие. Технология, производство, консултации и монтаж – първокласното качество е еталонът. Всички продукти се произвеждат според индивидуалните размери, а монтираните компоненти са проектирани за здравина и издръжливост.

Снимки: Hella

Може да харесате още...