Интелигентна врата за най-високи изисквания

Kneer

Първото впечатление е важно. В една сграда посетителите получават това впечатление от входната врата. Затова новата входна врата от алуминий и дърво на Kneer-Südfenster съчетава изчистен, елегантен дизайн с приятно усещане и устойчивост на атмосферни влияния. Новите интелигентни функции също повишават комфорта и осигуряват усещането за сигурност у дома.

Топлото излъчване на естественото дърво отвътре задава тона – възможно е да се използват дори дъб, череша, тик, елша, клен или орех – отвън се появява грациозно и елегантно черно. Висококачествената алуминиева повърхност е изцяло анодизирана, матирана и полирана. Това ѝ придава леко матов вид и ефектен блясък, който се проявява в най-разнообразни аспекти в зависимост от условията на осветление. Усъвършенстваната алуминиева повърхност се почиства лесно и предлага допълнителен защитен слой, който е устойчив на надраскване, износване и корозия. Студът, слънцето, дъждът и ултравиолетовите лъчи не могат да навредят на тази издръжлива дизайнерска повърхност.

Различни панели от прозрачно стъкло често допълват визията на входната врата. Те внасят желаното количество дневна светлина във входната зона и дават на обитателите добър изглед навън. След залез слънце обаче правилата се променят: погледите към осветения дом не са добре дошли. Smart Privacy предлага перфектно интегрирана защита, тъй като превключва стъклото между прозрачно и непрозрачно състояние. Само с натискането на един бутон се създава матово стъкло. Метеорологичните условия като бури и градушки не влияят на тази функция, която няма нужда от поддръжка.

Kneer

Smart Privacy предлага още едно важно предимство: повишена звукоизолация от клас 4 – без специален звукоизолиращ стъклопакет. Звукът се намалява с 42 dB, което е идеално решение за сгради на оживени улици.

Kneer може да оборудва новата входна врата с радиотехнология за достъп. Технологията е скрита в крилото на вратата и не може да бъде достигната, а смартфонът става заместител на ключа. Предната врата може да се отвори удобно с приложение и да се контролира с помощта на вградената камера. Потребителите могат дори да предоставят достъп чрез еднократен код – например за член на семейството – когато самите те не са на място. Това превръща интелигентното решение за достъп в истинска алтернатива на системата с въвеждане на кодове и сканирането на пръстов отпечатък. За максимална сигурност цялата информация се криптира и се съхранява локално във вратата. Системата регистрира всички достъпи, включително тези чрез конвенционалния ключ и друго решение за достъп, ако то се използва паралелно.

Снимки: Kneer

Може да харесате още...