Интелигентни фасади от Geze на BAU 2017

Geze BAU

Geze на BAU 2017: 16 – 21 януари 2017,
изложбен център Messe München,
зала B1, щанд 538-539

На изложението BAU 2017, Geze ще представи нови и иновативни продукти и системни решения, които превръщат сградите наистина в „интелигентни“. В допълнение към интерфейсните решения на Geze за интегрирани продукти и системи в комуникационните стандарти за дома и строителните технологии (KNX и BACnet), един от акцентите на изложението ще бъде едно съвременно решение за наблюдение и контрол на сградната автоматизация. Освен това, посетителите ще бъдат впечатлени с иновации от областта на автоматичните системи за врати, технологиите за врата и т.н.

Geze IQ windowdrives могат да бъдат интегрирани
в сградните системи KNX чрез интерфейсния модул IQ box KNX

Професионални решения: интелигентен, сигурен и ефективен контрол на сградните технологии

За целите на интелигентните сградни мрежи, Geze ще представи изцяло нов блок за управление на връзката между продукти и решения по комуникационния стандарт BACnet. По този начин, продуктите Geze от областта на автоматизираните системи за врати, прозоречните технологии и отвеждането на дим и топлина (RWA), подобно на системите за сигурност, ще могат да се контролират централно, дори чрез таблет или смартфон. Чрез интерфейс модула Geze IO 420, елементите с марка Geze могат да бъдат интегрирани в мрежови решения с BACnet и в свързани в мрежа посредством BACnet MS/TP. Един пример е многофункционалното системно решение Powerturn swing door drive за изключително големи, тежки врати, съчетано с IQ lock AUT моторизирана брава, TZ 320 контролер за евакуационни врати и FTV 320 електронна брава за врати по пътища за евакуация.

В областта на прозоречните технологии, IQ box KNX интерфейсен модул позволява контролирана, естествена вентилация плюс директна интеграция с Geze IQ задвижвания за прозорци в сградните системи KNX. За разлика от простите превключватели, IQ box KNX използва интелигентността на задвижванията за прозорци и връща информация за ширината на отваряне или смущения в системата за управление на сградата. Допълнителни сензори за измерване на качеството на атмосферния въздух, дъжд, вятър и защита на прозореца могат да се интегрират в тези системни решения чрез KNX.

ECturn Inside swing door drive

Ново решение за входни врати: ECturn Inside swing door drive
може да се комбинира с други компоненти, включително със Smart Home връзка.

Нови решения за „интелигентен дом“

В Мюнхен Geze ще представи нова версия на амортисьорът за врата Geze ActiveStop. Той може да спре вратата нежно, да я затвори тихо или да я държи отворена с лекота. Той се вписва в почти всяка стандартна врата и може да се настройва лесно. Опцията за преоборудване също играе важна роля.

Но също така и в областта на входните врати, посетителите ще бъдат впечатлени от нов, автоматизиран пакет – включващ лесна интеграция в наличната система Smart Home.

GEZE BACnet

Мултифункционална система за автоматични врати на панти със
„стабилен“ Powerturn мотор. Интерфейсният модул IO 420 позволява
продукти и системи Geze да бъдат интегрирани в мрежови решения чрез BACnet

Правилното решение за всяка нужда

Дали това е под формата на бърз монтаж или практическа помощ в планирането – Geze е специализирана в предоставянето на персонализирани услуги. Центърът на вниманието в тази област е върху цялостната подкрепа за изграждане на системи за управление в рамките на един проект – като се започне от инсталирането, поддръжката и ремонтът при модернизацията на съществуващи системи. На BAU 2017 Geze ще представи разширени опции за конфигуриране и нови софтуерни решения, които дори във фазата на проектиране обещават удобно и сигурно планиране. В контекста на много по-дискутираната тема на „BIM – Building Information Modelling“, посетителите ще могат да очакват някои интересни нововъведения.

Може да харесате още...