Интелигентно сътрудничество между Schüco и Loxone

TipTronic SimplySmart

За да предложат висококачествено и просто решение в полза на развитието на интелигентната автоматизация на сградите, Loxone, като специалист по темата и Schüco International KG, разработчик на най-модерните системни решения за прозорци, врати и фасади, решиха обединят своите усилия и познания.

Автоматично отваряне, спиране, накланяне и затваряне

Проветряването вероятно никога не се е радвало на толкова голяма популярност, както през последните няколко месеца. Едно е ясно – чистият въздух осигурява по-добро здраве и благополучие. Вентилацията също така е важен фактор в енергийното управление на сградата. Но прозорците и вратите също играят важна роля, що се отнася до сигурността.

TipTronic SimplySmartЗа да съчетае елегантно аспектите управление на енергията, комфорт, сигурност и автоматизацията на сградите, Schüco представи TipTronic SimplySmart – скрит мехатронен обков. Скритата задвижваща технология дава възможност за автоматизация на алуминиевите прозорци и плъзгащи системи Schüco. С новоразработеното разширение на Schüco и Loxone, прозорците и плъзгащите се врати със Schüco TipTronic SimplySmart вече могат лесно да бъдат интегрирани в интелигентната автоматизация на сградата. Сега те се отварят, спират, накланят или затварят автоматично, когато е нужен свеж въздух или когато вали.

Оптимално използване на енергията

„С нашето сътрудничество ние комбинираме за нашите клиенти най-доброто от света на Loxone и Schüco“, обяснява целите на сътрудничеството управляващият директор на Loxone Рюдигер Кайнбергер. Йоахим Гау, ръководител на бизнес звеното за интелигентни сгради в Schüco, добавя: „Интегрирането на прозорци и плъзгащи се врати Schüco със системата Loxone създава интелигентна сграда, която предлага цялостен комфорт и оптимално използва енергийния потенциал на обвивката ѝ“.

Може да харесате още...