Интелигентно засенчване с Hella

Hella

С Onyx.Home за частни клиенти и Onyx.Pro за по-големи жилищни или офис комплекси, Hella разработи интелигентна домашна система, специално за управление на продуктите за слънцезащита: щори, външни щори, тенти и ролетни щори могат да се управляват удобно чрез смартфон, таблет или напълно автоматично.

Onyx.Home е идеалният избор за дома. Независимо дали става въпрос за стая, залята със светлина през зимата, или за засенчен вътрешен двор в горещ летен ден – тази система за управление позволява много лесно да насочвате дневната светлина и да я използвате оптимално в рамките на собствените си четири стени.

Hella

Благодарение на централизираното управление и автоматизация Onyx.Pro осигурява еднакъв външен вид на фасадата в многоетажни сгради или офис комплекси и предпазва слънцезащитните елементи от атмосферните влияния. Освен това засенчването може автоматично да следва положението на слънцето, като използва ефективно дневната светлина и автоматично се придвижва в безопасна позиция в случай на тревога от пожар. Системата предлага и функции за дистанционна поддръжка за ефективен мониторинг и поддръжка. Hella се грижи и за предварителното конфигуриране и пускане в експлоатация на системите за слънцезащита, като се консултира с проектанта по електротехника.

Снимки: Hella

Може да харесате още...