Интелигентното стъкло SageGlass на строителното изложение Swissbau 2020

SageGlass 1

През януари 2020 г. дъщерната компания на Saint-Gobain, SageGlass, ще представи своето умно, електрохроматично стъкло SageGlass Harmony на специализираното изложение за строителство и недвижими имоти Swissbau 2020 в швейцарския град Базел.

Автономното управление на сгради, умни строителни продукти както и енергията в сградите са сред темите на форума. SageGlass ще демонстрира своето интелигентно решение SageGlass Harmony под формата на високо три метра стъкло. За първи път електрохроматично стъкло осигурява безстепенен процес на тониране и съответно контрол на слънчевите лъчи, светлинните отблясъци и топлината. Представителите на компанията ще бъдат на разположение на изложението от 14 до 18 януари за въпроси и обмен на професионална информация.

Системата SageGlass Harmony е решение за остъкляване на сгради, което осигурява прецизен контрол на дневната светлина, топлината и отблясъците, като в същото време гарантира оптимален комфорт и естествена връзка с околния свят. Според компанията стъклото има следните преимущества:
– защита срещу отблясъци без нужда засенчващи устройства;
– интелигентно управление на дневната светлина;
– неограничен поглед навън и непрекъснат контакт с природата;
– подкрепа за получаване на екологични сертификати;
– опции за автоматично и ръчно управление;
– прецизна защита от слънце;
– ненарушено цветопредаване в помещенията;
– елегантен дизайн с безстепенен преход при тониране;
– подобрени възможности за биофилен дизайн.

Вижте също...