Интериорни врати Concepto с модерен дизайн от Hörmann

Hörmann

С DesignLine Concepto компания Hörmann предлага интериорни врати с модерен дизайн. Новото допълнение сега са релефна повърхност с фактура на лен /Leinen/ и популярния цвят „таупе“ (тъмнокафяво).

Дървените интериорни врати Hörmann залагат на висококачествени материали, продължителна експлоатация и разнообразен дизайн, така че асортиментът да включва подходящата врата за всеки стил на обзавеждане. Интериорните врати Concepto от серията DesignLine допълват най-вече модерния стил на обзавеждане. Модните цветове бяло, антрацит и сиво се комбинират с матови, релефни и гланцови повърхности. Сега вратите се предлагат и в популярния цвят „таупе“, както и с изцяло нова за пазара на врати повърхност с релеф Leinen /лен/.

Интериорните врати имат съществен принос за цялостната визия на обзавеждането. Почитателите на модерното обзавеждане биха искали то да се отразява и във вратите. За тази цел дървените интериорни врати Concepto на Hörmann се предлагат със специални повърхности и в модни цветове.

Концепция 4×4
В рамките на концепцията 4×4 се предлага избор между четири различни повърхности и четири различни цвята, които могат да се комбинират произволно помежду си. При повърхностите изборът е между мат, гланц, с релеф и фактура тип „лен“. Те могат да се комбинират с популярните цветове бяло, антрацит, сиво и таупе.

Независимо дали ще са с еднакъв дизайн или ще са комбинирани помежду си, вратите от концепцията 4×4 придават мащаб на модерните помещения.

Hörmann

Изцяло остъклени врати за облени в светлина помещения
Дървените интериорни врати от серията DesignLine Concepto могат да се комбинират с изцяло остъклени врати със същата визия. Така стъклените врати получават релефна структура тип Schiefer /със светлосенки/ или Leinen /лен/, и се вписват изключително добре в помещение с дървени интериорни врати.

Duradecor – изключително дълготрайни врати
И четирите повърхности се характеризират с голяма здравина: Ultramatt /мат/, Schiefer /със светлосенки/ и Leinen /лен/ са налични в комбинация с предлаганата само от Hörmann (по данни на производителя) повърхност Duradecor. Duradecor е особено удароустойчива, устойчива на изтриване, и издържа на почистване, така че вратите остават дълго време красиви и без увреждания. Матовата повърхност е разработена така, че по нея да не остават пръстови отпечатъци – нежелан страничен ефект, който се среща често при матовите повърхности. Гланцовият вариант /Gloss/ със заздравената си акрилна повърхност е почти толкова устойчив, колкото и повърхността Duradecor.

За контакти и повече информация – www.hormann.bg.

Може да харесате още...