Интериорни врати от Jeld-Wen в модерни светли тонове

Jeld-Wen

В новата колекция DuriTop – примата за 2021/22 година, Jeld-Wen показва общо 22 варианта, които по избор се предлагат с CPL или HPL повърхности. Има и два чисто нови, атрактивни дървени модела с хоризонтално разположени линии на дървото от опушен и пясъчен дъб.

Jeld-Wen поддържа тенденция към светли тонове, която е застъпена по-скоро в мебелната индустрия. Понастоящем на клиентите се предлагат особено ярки, бели повърхности. Тази бяла тенденция беше една от централните теми на IMM 2020 и доведе до две нови повърхности при Jeld-Wen:
– новата повърхност на DuriTop ArktisWeiß е по-светла от RAL 9016 и RAL 9003 и вероятно е един от най-светлите варианти, предлагани на пазара;
– белите модели DuriTop се допълват от нов нюанс на сивото, DuriTop Grauweiß. За да се избегнат силни контрасти във все по-светлия интериор, този цвят е разработен допълнително. От гледна точка на проектантите и дизайнерите, той представлява оптимален междинен нюанс на Uni Grau и Uni Weiß.

Нова гама изцяло остъклени врати:

Концепцията е отразена и в нова гама изцяло остъклени врати. Повече от 30 модела вече могат да бъдат поръчани от Jeld-Wen. Компактната гама е разделена най-общо на четири продуктови и ценови групи от „Basic“ до „Avantgarde“.

Нова колекция дръжки:

Jeld-Wen предлага и богата гама от дръжки. Когато поръчате модел на дръжка от колекцията Jeld Wen, подходящият за нея отвор се пробива още в завода. Това спестява време на строителната площадка и увеличава ползите за клиентите на Jeld Wen.

Може да харесате още...