Изцяло стъклени конструкции или фасади с П-профилно стъкло Lamberts Linit

Компанията Lamberts Linit (Германия) е специализирала своята дейност в производството на П-профилно стъкло чрез използване на уникална технология с помощта на пещи за топене с кислородно горене. Това е най-екологичният и устойчив начин за производство. Към днешна дата, Lamberts е единственият европейски производител на П-профилно стъкло.

Lamberts Linit П–профилно стъкло се използва за изграждане на изцяло стъклени конструкции или фасади без нуждата от вертикални или хоризонтални деления. Богатото разнообразие на стъкла с покрития и структура позволява да се постигнат не само желаните ефекти за естествено осветяване на помещенията, но и да се покрият високите изисквания за енергийна ефективност. Lamberts Linit П – профилно стъкло се произвежда в съответствие с най-високите стандарти за качество. Стъклата могат да бъдат със следните размери: дължина – от 1 м. до 7 м.  и широчина – от 230 мм. до 500 мм. Част от повърхностите на стъклото са Clarissimo, Solar, 504 perl, Ice, Cord, Magico, Prismasolar и други.

Lamberts стъклата притежават високи механични свойства, отлична самоносеща възможност и могат да бъдат инсталирани в конструкции със значителни размери – до 7 м. в зависимост от силата на ветровото натоварванe като придават отличителен и уникален характер на всяка сграда. Продуктът намира широко приложение при изграждане на светлопропускливи стъклени фасади на спортни зали, конференти зали, музеи, търговски центрове, гари и много други.

България е поредната страна, в която се използва П-профилното стъкло Lamberts Linit за реализиране на фасада на сграда. Обектът е Епископската базилика на Филипопол в гр. Пловдив, която е най-големият раннохристиянски храм открит в България. Фасадата включва матови П-образни стъклени панели с височина до 7 метра и топлоизолация от прозрачна вата, която пропуска светлината.

Conforma е ексклузивен представител на Lamberts Linit за България. Уникалното по рода си П–профилно стъкло Lamberts може да откриете като се свържете с екипа на Conforma, който ще Ви предостави изчерпателна информация за неговите предимства, механични свойства и разнообразието от покрития и структури. Conforma разполага с над 15-годишен опит в предоставянето на решения за външни вентилируеми фасади и интериорни обшивки с премиум продукти. Доверете се на нашия утвърден професионализъм.

За контакт и повече информация – Conforma.

Може да харесате още...