Извити плъзгащи се врати от Eclisse

Eclisse

С извитата система за плъзгащи се врати Circular компанията Eclisse дава възможност за поставяне на архитектурни акценти в представителни обществени пространства или в необичайни частни сгради.

EclisseВсеки, който иска да привлече вниманието с интериорен дизайн и който обича необикновеното, ще намери това, което търси в системата с извити плъзгащи се врати от производителя Eclisse. Те се превръщат в архитектурен акцент и позволяват вълнуващо и ново оформление на стаята. И последният детайл на модела Circular може да се изработи по зададени мерки. Извитата каса, която позволява на вратата да изчезне в стената при отваряне, се доставя в подходящ радиус според изискванията на клиента.

Благодарение на обширното си ноу-хау Eclisse е разработил специален плъзгащ се носач с две ролки, който се адаптира към всеки радиус на релсата. Предлага се за гипсокартон и масивни стени.

Системата е предназначена за плъзгащи се врати с дебелина 40 мм и за дебелина на стената 12,5 см. Circular позволява ширина на прохода от 120 см за еднокрила врата, 240 см за двукрила врата и височина на проход от 260 см. Eclisse доставя всички компоненти за плъзгащата се врата.

Eclisse

Крилата на вратите са изработени от стъкло и дърво. Не е необходимо сложно сглобяване на отделните части, тъй като цялата каса с вратите се доставя готова за монтаж на обекта.

Може да харесате още...