Как да постигнем модерен индустриален облик?

Dorma Hüppe

Мобилните преградни системи Varitrans на Dorma Hüppe са с нов дизайн: впечатляващите черни подпори подчертават мансардния характер на големите помещения и създават модерна, стилна атмосфера, без да губят от функционалността си.

Със своите подвижни стъклени елементи Varitrans създава отворени, привлекателни пространства и разделя функционални зони без визуални бариери. Благодарение на широката гама от различни компоненти системата за преградни стени предлага индивидуални решения за почти всеки план и всяко приложение. С Varitrans Industrial Style мобилните прегради за помещения вече могат да бъдат реализирани в стила на индустриалната архитектура. Стилът се характеризира с подпори в типичния черен тон, които възкресяват грубия чар на старите фабрични времена и по този начин създават творческа, открита и уникална атмосфера на добро настроение.

Dorma Hüppe

Всички елементи имат три напречни подпори и по желание могат да бъдат оборудвани с две или три вертикални подпори. Така се създават стилни стаи с голяма прозрачност и простор за модерна, творческа атмосфера.

Снимки: Dorma Hüppe

Може да харесате още...