Как да защитите своето мансардно жилище от летните горещини?

В климатичните условия на България, лятото е тест за всички, които издържат на палещи слънчеви лъчи и дневни температури, достигащи до над 30 градуса. Особено силно това се усеща на покрива, който е изложен най-пряко на атмосферните влияния. Затова освен защита срещу течове или студове през зимата, важно е да защитите своте мансардно жилище и от жегата през летните месеци.

Най-ефективна защита предлагат фирмените щори и сенници, които прилягат перфектно към Вашите покривни прозорци Велукс, защото са създадени точно за тези прозорци. Слънцезащитните продукти Велукс са произведени така, че да задоволят всички желания за контрол на топлината и светлината във Вашия дом.

От 15 юни до 31 юли от Велукс предлагат и подарък за всяка покупка на щори и сенници – безплатен сенник за кола. Така ще защитите и колата си от напичане през лятото. Офертата е валидна до изчерпване на количествата за подаръците. Поръчка и покупка на щори и сенници Велукс можете да направите във всички големи строителни складове и магазини в цялата страна. В много от магазините са налични и мостри на всички материи и цветове щори и сенници, заедно с демонстрационен щанд на продуктите в реален вид. Така най-лесно можете да изберете подходящия за Вас. Повече информация за всички модели и цветове щори и сенници Велукс можете да намерите на www.velux.bg.

Предлага се богата колекция от щори и сенници с различна функционалност и разнообразие от цветове.

Външните сенници Велукс намаляват до 95% от горещината през лятото, тъй като  спират лъчите на слънцето преди те да достигнат стъклото отвън. В същото време, не скриват красивата гледка навън, тъй като са изработени от мрежа.

Затъмнителните щори Велукс са идеалното решение за спални. С допълнително отразително покритие отвън, с релси отстрани, те не пропускат дори един слънчев лъч да обезпокоява сънят Ви. Предлагат се в в 40 цвята, който запазват блясъка си дълги години.

За бани и други влажни помещения, подходящи са алуминниевите венециански щори. Те се предлагат и в 9 разлини цвята на ламелите.

Когато изберете щори или сенници от Велукс, купувате оригинален Велукс продукт: това означава гарантирано високо качество, най-добрите материали и издръжливост при работа. Монтажът също е важна част от качествата на всяко изделие. Покривните прозорци на Велукс идват с предварително поставени държачи за щори. Системата за монтаж на Велукс се нарича Pick&Click!® – а именно, изберете и поставете! Монтажът на щорите е всъщност само поставянето им в държачите – става за броени минути.

Повече информация можете да намерите на www.velux.bg.

Може да харесате още...