Как се отварят труднодостъпните прозорци

Новата колекция Highline от прозоречни контроли е най-новото предложение на великобританската компания Window Ware, което предоставя широк избор от гъвкави, рентабилни решения за работа с прозорци и покривни отвори, които са високо или труднодостъпни.

Window Ware

Комбинираните модулни компоненти от серията Highline улесняват постигането на точно ниво на отворена/затворена функционалност и могат да работят с почти всеки тип или размер прозорци, включително покривни капандури, горно, долно или странично окачени рамки и хоризонтали плъзгащи се прозорци и куполи.

Window Ware

Window Ware

Независимо дали чрез дръжка на традиционно ръчно отваряне, електрически задвижващи механизми или автоматизиран процес със сензорно управлявана система за контрол на прозореца, която поддържа оптимална температура и дори затваря прозорците, когато вали, Window Ware предлага икономична настройка, която да отговаря на всяко от изискванията.

Тези системи за управление на прозорците се използват широко в обществени сгради като училища, библиотеки, зали и болници, за да спомогнат за естествената вентилация в помещенията, снабдявайки ги със свеж въздух и позволявайки на излишната топлина, миризми и въглероден диоксид да излязат. Резултатът е напълно проветрена, здравословна и комфортна среда.

За повече информация: Window Ware

Вижте също...