Как стандартно произведени прозорци могат да се превърнат в сгъваеми плъзгащи се елементи?

Rehau

Предлагаме ви решението за максимално затваряне в студените месеци и максимално отваряне в топлите – Panorama Swing Design. Това е прозоречна система, която комбинира плъзгане и завъртане. Това не е вид прозорец, а иновативен механизъм, който се комбинира със съществуващите профилни системи на Rehau.

Panorama Swing-Design е иновативното решение в обкова за перфектен изглед и изчистена визия, без пречещи шарнири или видим обков.

Rehau

Убеждава със стил и изчистени линии

Елементите на Panorama Swing-Design са с изчистени линии и стилна цялостна визия, която не се нарушава нито от панти, нито от видим обков. Наред с висококачествената визия, почистването е по-лесно от всякога.

Индивидуално оформление 

Системата Panorama Swing-Design е налична в многобройни цветове. Вие решавате сами според избора си на профилна система какъв брой плъзгащи се крила желаете. Освен това асортиментът обхваща прилагането както на двоен, така и на троен стъклопакет.

Panorama Swing Design

Оптимизираната алтернатива

В сравнение със системата хармоника, Panorama Swing-Design предоставя оптимизирано и лесно за производство алтернативно решение. По този начин стандартно произведените прозорци и врати могат с лекота да се превърнат в сгъваеми плъзгащи се елементи.

Rehau

Rehau

Rehau

Вашите предимства в един поглед:
– Цялостно отваряне на помещението;
– Атрактивна визия;
– Техника пестяща пространство;
– Големина на елементите до 4×2,28 m;
– Скрити заключващи устройства ;
– Приложимо за системи от прозорци и врати;
– Изпитано Rehau качество.

Може да харесате още...