Кой модел на Vetrogard да изберете

Vetrogard Attack

Vetrogard Attack е изградено от различни, многослойно ламинирани междинни филми и стъклени панели, които са устойчиви на атаки с ръка, принудително проникване и опити за бягство. Vetrogard Bullet се състои от различни, многопластово ламинирани междинни филми и стъклени панели, устойчиви на различни класове пистолети, пушки и муниции за автоматична пушка AK-47. Vetrogard Blast е изградено от различни, многослойно ламинирани междинни филми и стъклени панели, устойчиви на взривни вълни от различни количества експлозивни материали. Това високотехнологично стъкло се поддава гъвкаво на удара на взривната вълна и остава в рамката си.

Ламинирано защитно стъкло Vetrogard Attack

Vetrogard Attack е ламинирано стъкло, устойчиво на атаки. Този род продукти се получават при многослойно ламиниране на различни междинни филми и стъклени панели в зависимост от класификацията на устойчивост. Тези слоеве са ламинирани при голямо налягане и висока температура, за да се гарантира връзка между тях в случай на атака. Възползвайте се от широката гама дизайнерски характеристики и функции за сигурност с разнообразието от цветове, принтове, аларма, пожароустойчивост и много други.

Vetrogard Attack

Предимства:
– предлагат се размери до 5000 мм;
– сертифициране по EN 356;
– рентабилно решение;
– възможност за по-високо съпротивление по желание на клиента;
– възможност за безброй комбинации;
– прозрачно решение с висока степен на сигурност.

Изолирано защитно стъкло

В допълнение към защитата, която осигуряват единичните стъкла Vetrogard и Polygard Attack, се предлагат и варианти на изолирани стъкла за външни приложения с високоефективна защита. Всички устойчиви на атаки продукти могат да бъдат обработени в конфигурации с двойни и тройни стъклопакети и да бъдат комбинирани с широка гама покрития. Това им позволява да постигнат оптимални резултати както по отношение на нискоенергийната топлоизолация, така и на соларния контрол.

Vetrogard Attack

Предимства:
– комфортна и приятна обстановка;
– сертифициране по EN 356;
– предлага се като Climaplus и Climatop;
– прозрачно решение с висока степен на сигурност;
– устойчив продукт, който намалява консумацията на енергия.

Ламинирано защитно стъкло Vetrogard Bullet

Vetrogard Bullet е устойчиво на куршуми ламинирано стъкло. Тези  продукти са резултат от многослойно ламиниране на различни междинни филми и стъклени панели в зависимост от класа на устойчивост. Слоевете се ламинират при голямо налягане и висока температура, за да се осигури тяхното свързване, ако бъдат улучени от куршум. Опцията „без раздробяване“ намалява риска от нараняване на хората зад атакуваното стъкло. Те също се предлагат в широка гама от дизайнерски характеристики с различни функции.

Предимства:
– сертифициране по EN 1063;
– височина до 5000 мм;
– класове на устойчивост на куршуми от BR1 до BR7;
– издържа на пушки клас SG1 и SG2;
– предлагат се вариантите с раздробяване (S за splintering) и без раздробяване (NS);
– избор на безброй многофункционални опции.

Vetrogard Attack

Устойчивост пред много заплахи

Vetrogard предлага варианти за външно изолирано остъкляване с високоефективна защита. Всички устойчиви на куршуми продукти могат да бъдат обработени в конфигурации с двойни и тройни стъклопакети и комбинирани с широка гама от покрития. По този начин се постигнат оптимални резултати както по отношение на нискоенергийната топлоизолация, така и на соларния контрол.

Предимства:
– комфортна и приятна обстановка;
– сертифициране по EN 1063;
– безброй многофункционални опции;
– предлага се като Climaplus и Climatop;
– устойчив продукт, който намалява консумацията на енергия.

Всички продукти на Vetrogard и Polygard с различни класификации на ефективност могат да бъдат изготвени според индивидуални изисквания, за да осигурят защита срещу комбинирана заплаха от пожар, атака, куршум и взрив. Всяко решение може да бъде допълнително обогатено с разширен набор от функции, за да подобри комфорта и благосъстоянието на обитателите, без да се прави компромис с естетиката и ефективността на обвивката на сградата.

Може да харесате още...