Колекция от врати и первази на Eclisse се слива със стената

syntesis

Eclisse предлага серията Syntesis, една обширна колекция от интериорни врати с изключителни аксесоари. Вратите изглеждат така, сякаш са поставени в стената и визуално се сливат с нея, за да образуват едно цяло. Архитектите и строителите все повече разчитат на този пуристичен външен вид и следователно следват съвременния минимализъм, който в момента е много търсен.

Системата с плъзгащи се врати в гамата Syntesis няма видима облицовка и изчезва в джоба на стената, когато се отвори. Рамковата система е интегрирана в стената и предлага на архитектите и проектантите максимална творческа свобода по отношение на дизайна на стените.

Специална атмосфера в стаята се създава и когато вратата и стената са боядисани в един и същи цвят. За тази цел се предлагат крила на врати Eclisse с грундирана повърхност.

syntesis

Умни детайли
Серията Eclisse е впечатляваща обаче не само по отношение на дизайна. Предлагат се интелигентни решения, когато става въпрос и за технически подробности. Рамката в зоната на прохода е оборудвана и от трите страни със специален защитен слой срещу замърсяване. По време на строителната фаза прахът и замърсяването с боя нямат шанс. След като всички монтажни работи приключат, пластмасовият слой може да бъде премахнат. Веднага след отстраняването на защитното фолио се появява видимата повърхност в областта на пантата на вратата. Тази алуминиева повърхност е фабрично завършена с бял слой боя, така че не е необходимо боядисване. На пазара се предлагат конвенционални кутии за плъзгащи се врати с необработена алуминиева повърхност.

Касата на вратата е особено впечатляваща поради висококачествената си конструкция. Стенните кутии Eclisse, в които се плъзгат вратите, са изключително здрави и се предлагат както за гипсокартон, така и за масивна конструкция. Инсталационните елементи на системата за плъзгащи се врати Eclisse се доставят като предварително сглобени кутии, които могат да бъдат монтирани на строителната площадка в най-кратки срокове.

Лесен монтаж на допълнителна техника
Системата Luce
е полезно допълнение към колекцията Syntesis: позволява светлинни ключове, контакти, сензори и други модули за домашна електроника да бъдат инсталирани отстрани на плъзгащите се врати. Благодарение на скритите кабелни канали в кутията могат да се монтират до 10 гнезда.

syntesis

Люлеещите се врати се изравняват със стената
Колекцията включва и модел на шарнирна врата, която няма видими рамки и гарантира максимално изравняване със стената. Визуално резултатът е уникален нов дизайн на стаята с впечатляващ ефект. Крилата на вратите са с европейско качествено производство и са особено стабилни и издръжливи поради конструкцията си. При поискване Eclisse може да достави само рамката; след това крилото на вратата може да бъде допълнено на място от дърводелеца.

Первазните профили се изравняват със стената
Всеки, който разчита на концепцията за изравняване със стената, също трябва да действа последователно, когато става въпрос за первази. С первазните профили от Eclisse можете да създадете хармоничен преход от стената към пода. Профилите изглеждат особено стилни, когато се комбинират с дискретно LED осветление. Създават се впечатляващи светлинни акценти, които придават специална атмосфера и осигуряват ориентация в тъмното.

Може да харесате още...