Колекцията Alutech Bio-Color – иновативна защита за вашето здраве

Alutech Bio-Color

Както вече твърде добре знаем, съвременният начин на живот създава идеална среда за голямо разнообразие от микроби върху почти всяка повърхност, която докосваме. Вратите и прозорците, оборудването, канцеларските материали и работните повърхности могат да бъдат замърсени с микроби.

Растежът на микроби като бактерии и плесени може влоши функциите на даден предмет или да е причина за появата на миризми и петна. Почистването ще спре растежа на микробите, но между две почиствания тези микроскопични врагове отново ще се размножават върху повърхностите. Антимикробното покритие на Alutech действа между почистванията, като предпазва повърхността на профила (например при прозорци и врати) от микроби.

Антимикробна технология
Профилните системи Alutech  и обковът Bio-coating не само изглеждат страхотно, но имат и очакваните от праховите покрития AkzoNobel характеристики, които осигуряват допълнително ниво на защита срещу микроби 24 часа , 7 дни в седмицата. Профилните системи Alutech са безопасни и издръжливи, стилни и постоянно се развиват. Високото качество на профилния прах е сертифицирано по европейски стандарти. Наличен е богат избор от цветови опции за алуминиеви профилни системи с антимикробната технология AkzoNobel. Те включват стандартните цветове на RAL, цветове на марката Alutech, както и специални цветове по желание на клиента. Предлага се и богата гама от текстури. Ексклузивната гама от цветове и финиши се осигурява чрез модерни съоръжения за прахово боядисване и анодиране.

Alutech и AkzoNobel работят заедно

Като иновативна компания, Alutech редовно пуска редица нови решения, за да отговори на пазарните тенденции и да подобри производителността на системите, използваемостта и дизайна. Компанията се грижи за здравето и благосъстоянието на своите потребители, затова се обединява с AkzoNobel, за да се гарантира, че праховото покритие на профилите отговаря на най-високите антимикробни стандарти.

Може да харесате още...