Колко струва сигурността на Вашия дом?

Колко струва сигурността на Вашия дом? Така се казва новата кампания на Солид 55 – водещ български производител на Смарт блиндирани врати.

Една от негативните последици от положението в България според специалистите ще бъде нарастване на взломните кражби. Решени да спасят възможно най-голям брой домове, Солид 55 поставят въпроса каква е цената на домашната сигурност. Той цели аудиторията да се замисли каква част от бюджета си отделя за различни покупки, колко често ги сменя и кога домашното спокойствие идва на дневен ред.

За да предложи оптимално решение и съотношение цена – сигурност, Солид 55 представя юбилейната си Смарт врата Solid 30S, която е създадена специално за 30-годишнината на компанията. Тя предлага редица уникални предимства като например отключване с пръстов отпечатък. По този начин освен удобство, се набляга на високата сигурност, поради невъзможността да се губят ключове. Друг безспорен плюс е отключването с мобилен телефон, което прави връзката с вратата възможна от всяка точка на света.

За повече информация – Солид 55.

Може да харесате още...