Kömmerling започна партньорство със стартъпа Genius Systems

Kömmerling

Kömmerling започна да си партнира с Genius Systems Ltd, амбициозен стартъп и производител на прозорци и врати, който вече е инвестирал повече от 1 милион паунда в основно оборудване.

Ръководителите на това ново бизнес начинание, Питър Дайсън и Дейвид Игъл, които вече имат опит в масовото производство на прозорци и врати, са си поставили за цел да достигнат седмично производство от 2500 дограми само за няколко години. Genius избра Kömmerling за свой предпочитан партньор в производството на профили заради присъщото качество на системите за прозорци и врати, изключителното продуктово инженерство и силната и многократно награждавана маркетингова кампания, която действително прикова вниманието върху германската марка.

Genius вече произвежда Kömmerling 70 системи със скосени ръбове, както и PremiLine външни врати към тераси и дворни пространства. Питър Дайсън, един от директорите, коментира: „Ние сме много доволни, че имаме премиум марка и се надяваме да изградим този бизнес на основата на изключително високото качество на продуктите и услугите. Отделихме много време за проучване и оценка на няколко компании за производство на профилни системи и Kömmerling се оказа най-изключителната марка. Решението ни да изберем Kömmerling вече получи фантастични отзиви от нашите клиенти.“

За нас беше важно да намерим подходящ партньор с много добре наложен бранд, който Kömmerling наистина изгради през изминалата година, а това е от основно значение за нас, тъй като се стремим да ускорим растежа.“, продължи Дайсън.

Гарет Джоунс, управляващ директор на Profine UK и марката Kömmerling , добави: „Радваме се, че качихме Genius на борда благодарение на мощната ни маркетингова кампания и ненадмината продуктова гама. Дейвид и Питър имат изключителна репутация в масовото производство на прозорци и врати. Очакваме с нетърпение да ги подкрепим в стремежа им да станат основен участник в производството на PVC дограми през следващите няколко години.”