Композитни врати Apeer с изчерпателна нова гама обков

vrata

В своето портфолио от композитни врати Apeer представи обширна нова колекция от обков за врати, предлагани в определени стилове.

Най-новата оферта се състои от 60 нови елемента, които са проектирани да отговарят на голямото разнообразие от стилове и допълват неотдавнашното въвеждане на съвременната гама обков Sweet и ключалки Ultion Smart от Brisant Secure, както и най-новите подобрения в сигурността всички врати Apeer.

Производителят отчита високи нива на активност през 2020 г., въпреки предизвикателствата, наложени от пандемията. Вълнуващата маркетингова кампания напълно съответства на значителното увеличение на търсенето на подобрения за дома през летните месеци.

Особено внимание в новите опции заслужават гамите Heritage и Architectural., Дръжките Heritage включват такива класики като „сълзи“ (teardrops) и „маймунски опашки“ (monkey tails), с подходящи аксесоари, включително чукала и табелки и са идеални за врати на стари сгради и вили в стил рустик от дъб. И, както може да се очаква, серията Architectural предлага изчистени, елегантни линии с покрития от хром и сатенено сребро.

По подобен начин опциите Forged Black и ‘beaten’ Pewter, предоставят автентични детайли за собствениците на жилища, които предпочитат външният вид да наподобява ръчна изработка.

Въведена е и нова антибактериална дръжка в отговор на търсенето на решения за предотвратяване на разпространението на Covid-19. Проектирана с прости, изчистени линии, дръжката има антибактериална и антимикробна повърхност, която потиска растежа на патогени, както е потвърдено от независими лабораторни и практически тестове, твърдят от компанията.

Може да харесате още...