Композитни врати Capstone от ODL Europe

Kачеството и издръжливостта са от решаващо значение за цялостното представяне на композитните врати. „Композитните врати трябва да изглеждат добре за години напред, да бъдат достатъчно надеждни и здрави, за да издържат на ежедневна употреба. Един от продуктите, който отговаря на всички тези условия, е Capstone от ODL Europe“, коментира Ян Гленистър, директор продажби в ODL Europe.

Capstone издържа на огъване или разтягане за дълго време. Страничните стълбове и шарнирите са изработени от водоустойчив PVC полимер, подсилени с LVL (ламиниран шперплат) с минимална плътност 570 кг/м³. Пълнежът от листово формовано съединение (SMC) и подрамката са изцяло свързани с уретанова смола и в комбнинация с термично ефективния пълнеж от полиуретанова пяна, несъдържаща хлорофлуоровъглероди, гарантират постигането на U-стойност от само 0,8 W/m2k.

Композитните врати Capstone се предлагат в 30 различни дизайна, много от които уникални, 29 цвята, 3 вида рамки за стъкло и 25 опции за декоративно стъкло. Всички врати Capstone имат 10-годишна гаранция срещу избледняване, загуба на блясък и адхезия.

Вижте също...