Конференция и бизнес-срещи с германски фирми в сферата на енергийно ефективните сгради

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и международната консултантска фирма eclareon GmbH организират посещение на германска бизнес делегация в сферата на Енергийна ефективност на сгради от 21 до 23 юни 2016 г. в България. Основни цели са създаването на бизнес-контакти, както и задълбочаване на съществуващите търговски и партньорски отношения с български предприятия в този сектор.

Конференция на 21.06.2016 г.

На 21 юни 2016 г. от 9:00 до 16:00 ч. в Гранд Хотел София, ул. Гурко 1 ще се проведе конференция на тема „Енергийно саниране на сгради – добри практики от Германия и потенциалът в България“. На нея наред с новите тенденции на енергийната ефективност ще бъдат представени опитът и концепциите за енергийно саниране на многофамилни жилища в Германия, както и използваните там технологии и продукти във високо енергийно ефективни сгради. Осигурен е симултанен превод.

Индивидуални бизнес срещи на 22. и 23.06.2016 г.

На 22 и 23 юни са предвидени индивидуални срещи-разговори с български фирми и организации, проявяващи интерес към партньорство с германските фирми.

Участието в конференцията, както и в бизнес срещите е безплатно!

Повече информация за германските фирми, програмата на конференцията и формуляр за заявяване на бизнес срещи и участие в конференцията може да намерите тук.

Може да харесате още...