Конкурентно предимство с Leka Systems

Иновативният производител на покривни системи за зимни градини и оранжерии Leka Systems отчита значително увеличение на търсенето на своите продукти. „Пазарът на продукти за зимни градини и оранжерии е в подем, тъй като все повече хора се стремят да създават и разширяват целогодишно жилищно пространство. Тенденцията се засили по време на кризата COVID-19 и вероятно поради хубавото време през тази година“, споделя Рис Ходинот, изпълнителен директор на Leka Systems.

Впечатляващата гама от покривни решения на Leka изцяло покрива всички варианти за зимни градини и оранжерии. Сред тях е и новата патентована лека покривна конструкция Leka Warm – идеална както за модернизиране на съществуващи покриви, така и за изграждане на нови.

Наскоро компанията представи най-новия си продукт – покривни прозорци Roof Glass Units, който се присъединява към семейство иновативни покривни решения от масивни покриви, стъклени плоски покриви за оранжерии и модулни строителни решения.

„Нашият иновативен подход помага на клиентите ни да бъдат по-конкурентни и да увеличат своята ефективност. Скоростта, с която се инсталират всички наши продукти в домовете на хората, е по-важна от всякога за инсталаторите. През последните няколко години обучихме над 400 монтажници. Знаем, че производителите, които решат да работят с нас, наблюдават ръст на продажбите от 10-15% през първата година. В резултат на тази способност да предоставяме конкурентно предимство, получаваме постоянен поток от заявки от напредничави производители, желаещи да си партнират с нас“, добавя Рис Ходинот.

Може да харесате още...