Коя компания получи сертификат от Certifire?

Soterian

Компанията UAP, специализирана в производството на брави и обков за врати и прозорци, получи сертификат Certifire за своята Soterian Slim TS008 – която се използва от външната страна на входната врата, за да покрие отвора на пощенската кутия и да я поддържат в чист и спретнат вид.

Сертифицирането означава, че продуктът може да се монтира безопасно в дървени противопожарни врати FD30, без да е необходимо допълнително тестване. Джулиан Робъртс, директор технически услуги в UAP, заяви: „Сертифицирането по Certifire е резултат от строга оценка. Тя включва производствени одити във всеки завод, където продуктът се произвежда в съответствие с ISO 9001 и допълнителните изисквания на схемата Certifire.”

Проектирана за композитни, дървени и ПВЦ врати с размери 44-70 мм, Soterian Slim е с размери само 298×98 мм и изпъкналост на капака от 14 мм. Конструкцията включва иновативна, въртяща се зъбчата система за закрепване, която ограничава отварянето на капака до 39 градуса, за да предпазва от измъкване на ключове и манипулиране на бравата.

Soterian

Освен че осигурява стабилни функции за сигурност и пожарна безопасност, продуктът елиминира проблема с обемността на вътрешната страна на вратата. Това осигурява по-естетично решение и гарантира, че тя може да се отвори напълно, без да се повреди капака или вътрешната стена.

Акредитиран от UKAS, Certifire е признат от регулаторните органи в цял свят като международен знак за пожарна безопасност за разнообразна гама пасивни противопожарни продукти. Схемата за сертифициране на пасивни противопожарни продукти от трета страна гарантира изпълнението, качеството, надеждността и проследимостта на продуктите и системите. Процесът на сертифициране е извършен от Warringtonfire, световен лидер в областта на услугите за пожарна безопасност.

Снимки: UAP

Може да харесате още...