Красива алуминиева система за прозорци и врати Sheerline Prestige

Garnalex

Garnalex пусна на пазара Sheerline Prestige, своята най-многообразна и термично ефективна алуминиева система за прозорци и врати. С участието на международната компания Eurogroove, Prestige дава възможност на производителите да използват своя вече наличен PVC-U обков за рационализиране на производството.

Според Garnalex, Prestige предлага ненадминат избор и може да се похвали с една от най-широките гами стилове на прозорци и врати. Системата се предлага в същите стилови опции и 12 налични цвята като Classic, ултра тънката система за прозорци на Sheerline. Prestige включва опции за остъкляване от 28 – 44 мм и избор от малки, междинни и големи външни рамки.  Системата е разработена според основните принципи на Sheerline за естетика, висока производителност и иновативност, удобство при изработка и монтаж. Sheerline има иновативен многокамерен, термичен дизайн Thermavic®.  U-стойностите са едва 0.9 W / (m²K) за троен стъклопакет и 1.3 U-стойност W / (m²K) при двоен стъклопакет. Рамките на Sheerline се отличават със същата технология, съчетана с иновативно вградено уплътнение за метеорологични условия. Prestige включва патентования метод на ъглово съединяване на Sheerline, което улеснява бързото и лесно производство на  красиви, перфектни ъгли.

Роджър Хартсхорн, главен изпълнителен директор на Garnalex, коментира: „Стартирането на Sheerline Prestige е навременно. Пазарът остава силен и потребителското търсене на висока производителност и красиви продукти се покачва. Sheerline е напълно готова да помогне на производителите и монтажниците да се възползват от това търсене. Първата ни система, Sheerline Classic, е супертънък специализиран прозорец, идеален за подмяна на традиционни прозорци със стоманена рамка или за съвременни сгради. Втората ни система, Sheerline Prestige, е нашата най-многообразна система с красив външен вид. Можете да изберете размери и дизайн, подходящи за всякакъв вид имоти. Отзивите от производителите бяха изключително положителни и ние сме развълнувани от предстоящата година.”

Може да харесате още...