Квадратен оберлихт с модерен дизайн и отлични термични характеристики

Wendland

Wendland предлага новия алуминиев квадратен оберлихт в размери от 500 м до 4000 мм. Той се явява идеалния продукт, който да увенчае надстройки и зимни градини с алуминиеви двойни сгъвки и/или прозорци, казват от компанията.

“Квадратният (или пирамидален) дизайн става много популярен и затова се радваме, че сега можем да го изработим и от алуминий. Това дава възможност да предложим оберлихт, който ще се съчетае идеално с алуминиеви врати или прозорци, както и с тънък профил и модерна визия,” коментира бранд мениджърът на Wendland, Клои Макграт.

Квадратният оберлихт (както от PVCu, така и от алуминий) има редица функции за скачване без видими фиксиращи елементи, което придава чисти линии на профила отвън и отвътре. Оберлихтът е с наклон от 20° и се предлага със стъклопакет или без него.

Wendland

Той е термично счупен с много характеристики, които предотвратяват натрупването на конденз, което е много важно във влажни помещения като кухни, където нивата на топлина могат да се променят бързо. Много оберлихти се използват като част от разширяването на кухненски помещения и така тези термични характеристики са чудесна отправна точка за продажбата им.

Новият алуминиев квадратен оберлихт се предлага в най-търсените цветове на пазара – сиво, черно и бяло.

Снимки – Wendland.

Може да харесате още...