Ламелният покрив – отличник в организацията на пространството

Reflexa

Reflexa, доставчик на пълна гама персонализирани решения за засенчване от Реттенбах в Бавария, разработи нов покрив за тераси, наречен Bella Lamella – с ламелен алуминиев покрив, той е проектиран като решение за всякакви атмосферни условия.

Специалната характеристика на Bella Lamella, най-новия покрив за тераси от Reflexa, са ламелите, които се отварят до 110 градуса. Според производителя ламелният покрив е изработен от висококачествен алуминий, като ламелите могат да се регулират според желаното падане на светлината за постигане на оптимална атмосфера. Покривът на терасата е 100% водоустойчив, а при допустимо натоварване от сняг от 112 kg/m² е здрав и устойчив на всякакви атмосферни влияния.

Reflexa

Bella Lamella е подходяща както за свободно стоящ покрив на тераса, така и за монтирана на стена защита от слънце, дъжд и сняг. Според Reflexa алуминиевата конструкция може да издържи на почти всякакви атмосферни условия. Това означава, че тя не само осигурява сянка през лятото, но и удължава сезона на открито през есента или зимата като защитава от дъжд и сняг. Bella Lamella може да бъде оборудвана по желание с лъчист нагревател. Благодарение на интегрираното LED осветление той обещава приятна атмосфера през дългите летни нощи. За още по-добра защита към четирите страни на покрива на терасата може да се добави вертикална тента Reflexa. Това може да се използва за създаване на допълнително свободно пространство, ако е необходимо.

Снимки: Reflexa

Може да харесате още...