Laminam – широкоформатни керамични плочи отвъд представите за красота и качество

laminam

Laminam е първата компания в световен мащаб, която разработва и създава изключителна технология от ново поколение за производство на големи, ултратънки керамични плочи. Повече от 18 години широкоформатните плочи на Laminam са с ненадминат дизайн и високо качество.

laminam

Плочите Laminam – перфектно плоски и изключително леки

Плочите Laminam са големи, ултратънки, изключително леки и идеално плоски. Те са перфектни за най-деликатните приложения, които изискват максимална устойчивост. Размери – от 1000х3000 до 1620х3240 и дебелина 3 мм, 5 мм и 12 мм, с възможност за фабрично залепена стъклофибърна мрежа. Проектирани са за вътрешни и външни приложения – подове, стени, фасади и други. Естетическите възможности и големият размер предлагат голямо художествено предимство, което е гаранция за непрекъснатост на материалите в обстановката. Покритията и повърхностите провокират възприятията – от меки естествени материи до индустриални и технологични материали.

laminam

Плочите Laminam са сред най-предпочитаните продукти за външни фасадни обшивки. Притежават отлични характеристики и ненадминати свойства. Богатото разнообразие от модели, цветовата гама, големите размери и тънкостта са само малка част от предимствата на плочите Laminam.

Три производствени зони – една технология

И трите производствени зони прилагат изцяло модела Laminam. Основната фабрика на компанията е в сърцето на италианската провинция Модена – Фиорано Моденезе. Останалите две са разположени в Борго Вал ди Таро (Италия) и Индустриален парк Ворсино (Русия). В Борго Вал ди Таро фокусът в производството е върху плочите с размер 1620х3240 мм. Плочите с размер 1000х3000 мм се изработват в Индустриален парк Ворсино.

laminam

Laminam & Hydrotect – грижа за околната среда

Благодарение на подписаното споразумение за сътрудничество с японския гигант TOTO, Laminam е в състояние да гарантира на своите клиенти иновативна самопочистваща се обработка на керамичните плочи – Hydrotect. Hydrotect е уникална технология, която осигурява самопочистващо и пречистващо въздуха покритие на керамичните плочи. Плочите, обработени с Hydrotect, са способни да генерират химични и биологични реакции с положителни ефекти по отношение на антибактериалното въздействие, намаляването на замърсителите и самопочистващите се повърхности.

Професионален съвет от Конформа

Богатото разнообразие от висококачествени плочи с марка Laminam ще откриете в централния офис и шоурума на Конформа, който се намира в София, ул. “Борис Арсов” 9. Конформа е оторизиран дистрибутор на Laminam за България.

За контакти и повече информация – www.conforma.bg

Може да харесате още...