Лесни за инсталиране електронни фитинги

Salto

Електронните фитинги XS4 One са интелигентни, сигурни, не се нуждаят от окабеляване и по този начин са в основата на гъвкави решения за безжичен мрежов достъп с множество функции.

XS4 One е по-нататъшното развитие на XS4 Original – той предлага повече производителност в по-малко пространство. Впечатлява с богатството си от функции и е подходящ за широк спектър от врати в съществуващи и нови сгради. Корпусът на четеца се предлага в черен или бял цвят, а корпусът – в седем различни покрития. Така че изглежда добре на всяка точка за достъп и на всяка врата!

XS4 One може да се монтира безжично на врати с плътни крила и профилни рамки, изработени от дърво, стомана, пластмаса и алуминий.

Salto

Най-съвременни технологии

Сигурността, гъвкавостта и ефективността са основни аспекти на контрола на достъпа. Безжичният интелигентен фитинг XS4 One лесно отговаря на тези изисквания. Той е оборудван с по-бърз процесор и по-голяма вътрешна памет, което значително намалява времето за четене/запис при обмена на данни между идентификационния носител и приспособлението. Както и при стандарта Salto, данните и комуникацията им се криптират, за да се гарантира сигурността на системата за контрол на достъпа.

Salto използва само висококачествени материали и възможно най-малко компоненти, което допринася за издръжливостта и дълготрайността на XS4 One. Благодарение на здравата си конструкция дългият фитинг с розетка е подходящ не само за стандартни врати, но и за входове с висока интензивност на използване.

Снимки: Salto

Може да харесате още...