Лесно конфигуриране на прозорците и вратите

dom

Ако искате да разберете кой стил на прозорци и врати ви подхожда най-добре и как изглеждат в определен стил на къщата, сега можете да направите това с новия Winspirator от Deceuninck.

Удобният за употреба онлайн конфигуратор позволява лесно и индивидуално да проектирате на таблет или смартфон прозорците и вратите си. Тази безплатна услуга е достъпна за любопитните и заинтересованите 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата на winspirator.deceuninck.com. Winspirator на Deceuninck се разграничава от масовите продукти и предлага персонално проектиране, съобразено с вашите нужди. Winspirator разполага с пълната гама от новата система за профили „Elegant“. Без да поемате ангажимент можете да получавате предложения и идеи и да визуализирате индивидуалните си желания.

Deceuninck

Първо избирате стила на вашата бъдеща или съществуваща къща и след това добавяте профили за прозорци и врати в желания дизайн и любими цветове. Всичко се случва в стилна 3D визуализация в реално време. В анимацията можете веднага да видите как би изглеждала мечтаната къща, проектирана според вашия личен вкус, да я завъртите на 360 градуса и да я огледате отвън и отвътре. Ако сте доволни от резултата, можете да добавите технически подробности към цялата информация за строителния проект, например количества, размери и повърхности. И накрая, ако желаете, можете да изпратите файла с индивидуалната компилация директно на партньор на Deceuninck. Той ще получи конкретизирана заявка и ще даде на клиента по-индивидуални и целенасочени съвети по време на посещение в шоурума.

Може да харесате още...