Лидерът в производството на пистолети – Irion Vertriebs GmbH

Iron

Компанията Irion Vertriebs GmbH е основана през 1995 г. в Ашафенбург, Германия. Irion специализира своята дейност в производството на пистолети за пяна и апликатори за шпакловане. Основополагащата цел на Irion е да създава висококачествени продукти, които да гарантират максималната удовлетвореност и безпроблемната работа на всеки професионалист. Продуктите на Irion са изключително издръжливи на тежки натоварвания, притежават ненадминати свойства и са с вградени технологии от ново поколение, които значително улесняват работните процеси. Дъщерните дружества на световноизвестния бранд са разположени в Европа, Азия и Америка. Със своите креативни и новаторски продукти, Irion се е утвърдила като най-иновативният производител на пистолети за пяна, апликатори за шпакловане и други.

Продуктова гама на Irion

Продуктовата гама на Irion включва разнообразие от висококачествени модели пистолети за уплътнители, пистолети за уплътнители с литиево-йонни батерии, пневматични пистолети за уплътнители, про пистолети, пистолети за дву-компонентни картуши, пистолети за пяна, пистолети за нанасяне на фуги; аксесоари и резервни части – като пластмасови и алуминиеви накрайници, про накрайници, тръби, бутала, предни и задни капачки, уплътняващи гуми, резервни батерии, шпакли, спрейове и много други.

Пистолети за картуши и дву-компонентни картуши

Пистолетите за картуши и дву-компонентни картуши с марка Irion са изработени от висококачествени материали и притежават редица ненадминати свойства, които значително улесняват работния процес. Моделите разполагат с ротационен корпус, кука за окачване и подсилен спусък. Предназначени са за картуши и за опаковки.

Iron

Про пистолети от серия FX7 и Ексепт

Про пистолетите от серия FX7 и Ексепт на Irion са произведени с иновативни природосъобразни компоненти и са защитени от корозия. Разполагат с плъзгащ механизъм за плавно нанасяне, функция за блокиране на обратния натиск, гумирани дръжка и спусък, ротационен корпус и кука за окачване. Предназначени са за картуши и за опаковки.

Iron

Пистолети за уплътнители с литиево-йонни батерии от серия Powerjet

Пистолетите за уплътнители с литиево-йонни батерии от серията Powerjet са с вградена функция „без да капе“ и LED спомагателна светлина. Притежават ротационен корпус, безстепенна регулируема скорост и гумирани дръжка и спусък. Моделите от серия Powerjet са изключително издръжливи. Предназначени са за коаксиални картуши, картуши и дву-компонентни картуши.

Iron

Irion в Аксес Новело

Качествени, функционални, надеждни, издръжливи, високоефективни и с уникален дизайн. Всички продукти на производителя Irion може да откриете само в онлайн магазина на Аксес Новело. Разгледайте богатото разнообразие от модели и изберете подходящия за себе си. Екипът от професионалисти ще ви помогне да вземете най-правилното решение.

За контакт и повече информация: Аксес Новело.

Може да харесате още...