Луксозната марка на PGT Innovations предлага брава „всичко в едно“ за входни врати

PGT Innovations

WinDoor, част от марката PGT Innovations, е първата и единствена марка в своята индустрия, която предлага брава за луксозни входни врати, която се отличава със съпротивление на удари, многоточково заключване и интелигентно технологично управление. Тази комбинация от опции ще бъде достъпна в продуктите на марката Estate Entrances от WinDoor.

Системата за заключване включва електронна технология за интелигентно заключване, която позволява безпроблемно влизане в дома. Бравите се контролират от технология чрез докосване до отворен Bluetooth, приложение на смартфон или ключодържател. Когато е заключена, многобройни болтове в ключалката осигуряват удароустойчивия панел на вратата в рамката. Електронната ключалка от висок клас се предлага в множество стилове, които отразяват ангажимента на WinDoor към качествена и вечна елегантност. Bluetooth технологията дава възможност на собствениците на жилища да заключват и отключват дистанционно вратата, когато е в обхват.

PGT Innovations

Друга новаторска функция включва възможността за споделяне и изтегляне на разрешение чрез eKeys, което осигурява на собствениците на жилища спокойствие, знаейки кой има достъп до техния дом. Уникалните характеристики, обширното персонализиране, забележителната изработка и изключителната красота са качествата, които правят продуктите на WinDoor изключителни за собствениците на жилища. Тази нова опция перфектно се съчетава с безвременната елегантност на продуктите заедно с някои от най-новите технологии в домашната сигурност.

За повече информация: PGT Innovations

Може да харесате още...