Lumon оптимизира своето въртящо се остъкляване за балкони

Lumon

Lumon преработи остъкляването на балкона технически и оптично. Това обещава по-лесно боравене и по-голяма гъвкавост в дизайна. Системите за завъртане/плъзгане вече могат да се отварят и затварят по-удобно. По-лесното плъзгане в профилите и ергономичните дръжки правят това възможно.

Освен това по избор могат да се добавят различни функции – те включват:
– инсталирането на защитно устройство за деца, което предотвратява отварянето на прозорците;
– механично заключване на стъклата в долния профил на системите като алтернатива на лентата от плат, с което стъклата допълнително могат да бъдат фиксирани;
– възможност за отваряне на стъклата навътре или навън, отворът отвън е особено полезен за тераси или остъкляване на приземния етаж.

Оптимизиран е и външният вид на алуминиевите профили и дръжки: те вече са по-ясни. Алуминиевите профили все още се предлагат в богата гама тонове по цветовата система RAL. Едноплощното предпазно стъкло може да бъде избрано в сиво, зелено, кафяво или матирано, в допълнение към прозрачно.

Lumon оптимизира и своите плисирани щори по поръчка. Благодарение на новия механизъм за закрепване, жалузите и сенници могат да бъдат прикрепени директно към остъкляващия профил без отделни скоби.

Може да харесате още...