m.look от FunderMax – свобода и креативност в негорим материал за архитектурно неограничени идеи

FunderMax

Най-високо качество, най-модерни процеси и актуални декори на гребена на топ тенденциите – това са отличителните черти на световния лидер в производството на HPL компакт ламинати FunderMax GmbH. А с революционната си креативност и издръжливост на сегашните фасадни системи, продуктовата гама на фирмата вече навлезе в ново измерение на безпрецедентна изтънченост. Дизайнът на сгради със запомняща се визия е вълнуващо предизвикателство, което изисква изобретателност и опит. Впечатляващите фасади заслужават интелигентни материали, които повишават тяхната стойност и правят проектите специални. Точно такъв е m.look на FunderМax.

FunderMax

FunderMax Той е материал с клас по устойчивост на огън A2-s1, d0 в съответствие със изискванията на EN 13501-1. Издържа дори на най-неблагоприятните климатични влияния. m.look умело съчетава желаната безопасност със стил и свобода за архитектурно неограничени идеи. m.look е подходящ за реализиране на архитектурни проекти над 30 метра височина, за каквито досега бяха достъпни само малко на брой материали, при това в ограничен дизайн.

Разнообразието на цветовете и дизайнерските декори на m.look отварят нови възможности за известни и неизвестни досега приложения, убедително пренасящи креативните ви проекти в реалността.

m.look е архитектурен фасаден панел с изключително здрава негорима сърцевина от армирани стъклени влакна (преобладаващо минерални), и с изключително устойчива на атмосферни влияния, декоративна и патентована HPL-повърхност, чиято технология се използва успешно в много от продуктите на FunderMax тествани съгласно EN438-2.

FunderMax

Области на приложение – небостъргачи, търговски центрове, железопътни гари, летища, болници, обществени сгради или жилищни зони.

FunderMax

Планирането на тези структури е прекрасно предизвикателство, което изисква изобретателност и опит. m.look отговаря на тези предизвикателства, поставя нова основа и позволява иновативни решения.

FunderMax

В обобщение m.look има следните предимства:
– Устойчивост на UV и атмосферни влияния (включително тест с градушка);
– Повишена устойчивост на надраскване;
– Висока защита срещу удари;
– Висока якост на скъсване по ъглите и ръбовете;
– Постоянна защита срещу графити;
– Дълг експлоатационен живот;
– Не е необходимо запечатване на ръбове;
– Приложение в комбинация с Max Compact Exterior;
– Обширна гама декори / колекции (Uni, Nature, Material);
– Голям формат;
– Големи монтажни разстояния между скрепителните елементи.

FunderMax

Размерите на паната са с дължина – макс. 3660 mm и ширина макс. 1630 mm.

Дебелини за външна употреба:
– 7 mm – за външни фасадни приложения;
– 9 mm – за балкони, парапети и стълбищни парапети.

Дебелини за вътрешна употреба:
– 8 mm – като архитектурен стенен панел.;
– 9 mm, 12 mm – за парапети и стълбищни парапети.

Стандартните дебелини от 7, 9, 10 и 12 mm са на разположение при заявка.

FunderMax

За повече информация – Вента груп.

Може да харесате още...