Maco се грижи за сигурността на дома ви

Несигурният свят, в който живеем всеки ден ни принуждава да вземаме радикални мерки, за да запазим сигурността на домовете си. Крадците, които желаят да влязат във всеки заключен дом, стават все по-изобретателни и напористи, а прозорците се оказват най-лесно достъпното място за проникване. Според проучване на австрийския производител на обков MACO, над 80% от взломните прониквания в домовете са през прозорците и балконските врати, а не както традиционно се смята  през входната врата. Затова и специалистите на МАСО непрекъснато създават иновативни решения за сигурността на дома.

MACO MULTI – противовзломна техника е интелигентна система за сигурност.

МАСО i.S. (intelligente Sicherheit) интелигентна сигурност предлага едно от най модерните решения за заключване, съществуващи  на пазара. Тя  е създадена да защитава дадена сграда от проникване с взлом през прозореца.

Наборът от противовзломни накрайници, цапфи, ъгли, мартини и дръжки с ключ дават надеждност и здравина в затварянето на прозорците. Противовзломните цапфи правят разбиването доста по – трудно. Със смяната на ъгъл или гръб, обикновеният прозорец може да се направи противовзломен.

Силата на притискане на крилото към касата се  регулира лесно чрез монтажно ключе. Противовзломната i.S.цапфа и специално разработения за нея противовзломен i.S. –  насрещник имат възможност да се регулират във фалц луфта от 10 до 14 мм.

Системата за сигурност I.S не се нуждае от допълнителна настройка. Функционира с лекота, благодарение на търкалящата се цапфа, като могат се използват и стандартни, и противовзломни насрещници.

Дръжки за прозорци TRESOR – с ключ или бутон за заключване, допълват системата за сигурност. Те правят невъзможно принудителното задвижване на обкова и блокират отварянето.

За да могат професионалистите от МАСО да  удовлетворят различните желания на клиентите са позиционирали 3 класа на заключване и защита.

Стандартно ниво на сигурност (долу ляво) включва:
– един противовзломен насрещник;
– една противовзломна цапфа.

Ниво на безопасност с две точки на заключване (долу вдясно):
– два противовзломни насрещника;
– един противовзломен ъгъл;
– един противовзломен гръб.

Клас на защита 3 (WK3) е най-високият клас на сигурност (долу ляво), който МАСО предлага и в него се включват:
– 13 противовзломни насрещника;
– 2 противовзломни ъгъла;
– 2 противовзломни гърба – по вертикала и хоризонтала;
– противовзломна ножица;
– противовзломна мартина;
– противовзломна дръжка с ключ TrezorZ.

Защита против откачване от пантите AhS (двете долу вдясно):
– 200 N съпротивление против отвъртане;
– противовзломни панти;
– четири противовзломни насрещника;
– два противовзломни гърба –  по верикала и хоризонтала;
– един противовзломен ъгъл.

Противовзломният обков е съвместим и лесно може да се преправи, за да пасне към обикновения обков. Той може да се монтира на различни видове прозорци, стандартни или с нестандартна форма –  скосени, арковидни. Употребява се и за входни врати.

В офисите на КОМАТЕК – КМТ ООД в цялата страна, може да  намерите цялостно окомплектован обков и изберете подходящите висококачествени продукти.

С използването на секюрити системата на МАСО, вие получавате сигурна и интелигентна защита, непреодолима дори и за най– добрите крадци. След инвестиция в тази противовзломна защита,  КОМАТЕК– КМТ ООД  гарантира, че спокойно ще можете да кажете „Моят дом е моята крепост”.

Може да харесате още...