Максимална устойчивост на вятър и пълна поверителност с нови щори

Bandalux

Bandalux предлага широка гама от скрити ролетни щори за вътрешна и външна употреба. Тези системи съчетават най-новите технологии с авангардни материи, за да осигурят оптимално управление на светлината до условия на затъмнение.
Системите за слънцезащита са еволюция на стандартните ролетни щори, създадени от стремежа на Bandalux да прилага най-новите постижения в областта на сенниците, като свежда до минимум светлинния поток и генерира най-висока степен на непрозрачност и поверителност.

Ролетните щори Z-Box имат максимална устойчивост на вятър и пълна непрозрачност; те са най-издръжливата система Bandalux за външен монтаж.

Bandalux

Каналите с ципове отстрани на сенниците позволяват перфектно опъване на материята, гарантирайки устойчивост на пориви на вятъра до 90 км/ч. Каналът с цип може да се комбинира със затъмняващи тъкани, за да се осигури 100% тъмнина. Когато се монтира на открито и се комбинира с плат Polyscreen®, тази система може да спести до 55% от климатизацията, като същевременно гарантира оптимален визуален и топлинен комфорт.

Снимки: Bandalux

Може да харесате още...