Мастилата Jetver Translucent създават интензивна цветна история

Jetver Translucent

Прозрачността е оптичното свойство да се пропуска различна степен на светлинен поток през даден материал. Компанията Tecglass е разработила и изследвала докрай свойствата на керамичните мастила, за да постигнe уникален ефект и степен на полупрозрачност при дигитален печат върху стъкло. Полупрозрачното мастило, създадено от Tecglass, придава цвят или текстура на визията, като същевременно внася много светлина.

Авангардната технология на мастилото  Jetver Translucent произвежда великолепен блясък и дълбоки цветни ефекти, позволявайки светлината и цветът да преминат през стъклото.

Jetver Translucent

Моделите варират от прости вълнообразни и заоблени линии до по-сложни декоративни елементи с геометрични или графични мотиви. Предлагат се и различни степени на прозрачност според нивото на търсената поверителност.

Дигиталният печат върху стъкло привлича вниманието във всички сектори на производство на стъкло. Разнообразието от цветове и полупрозрачни ефекти, предлагани от Tecglass, дават ексклузивни решения за широк спектър от приложения като стълбища, прегради, балюстради или фасади.

Може да харесате още...