Широкоформатни панели Max Compact Exterior

FunderMax Exterior е висококачествен строителен продукт, който се предлага в широкоформатни панели за изграждане на фасади и облицовки на балкони. Тези компактни панели се произвеждат в ламинатни преси под високо налягане при висока температура и имат изключително ефективна защита от атмосферни влияния.

Формата, цветът и материалът пренасят емоции, разказват истории и вдъхновяват нови идеи.

Какво има приоритет в живота – външният вид или вътрешността? Всеки, който търси материал за екстериорни приложения, като фасади Rain-Screen или външни мебели, вероятно вече е отговорил на този въпрос за себе си. Очевидно, отговорът е – и двете.

Тъй като и двата аспекта са важни при избора на материал, особено за външни приложения, когато продукта трябва да отговаря и на екстремни изисквания, в крайна сметка външното покритие на сградата е и нейната защитна обвивка. Очевидно е, че външният вид на сградата е израз на нейната индивидуалност, стил и претенция – затова качеството на дизайна е също толкова важно, колкото и качеството на продукта.

Обхватът на приложенията на Max Exterior става все по-голям, гамата от декори също така постига непрекъснато нови измерения по отношение на нюанси и разнообразие, позволява напълно свободно индивидуализиране на декора. Самият продукт остава верен на факторите за успех и независимо от това, как се използва декорът, той винаги ще бъде постоянна защита и безкомпромисна преграда за всички външни влияния.

За повече информация – FunderMax.

Може да харесате още...