Meesenburg прави първо обучение за монтаж в сътрудничество с ift Rosenheim

webinar messenburg

Развитие на повече ноу-хау в сътрудничество – ift Rosenheim и Meesenburg Group със съвместно обучение по монтаж. Базисен семинар за монтаж на прозорци като част от ift Academy.

Кръгът трябва да е квадрат – освен очевидното, геометрично несъответствие, това може да се отнася и за монтажа на прозореца сам по себе си. Сглобяването на прозореца обаче е много по-сложно, отколкото предлага това сбито изречение. Място, където теорията и практиката се срещат и се обменят и увеличават знанията, е основната идея защо ift Rosenheim и Meesenburg Group са решили съвместно да предложат основния семинар за професионално монтиране на прозорци.

ift

Като част от ift Academy са обяснени принципите за монтаж на прозорци от планирането до практическото изпълнение. Обучението ще се води от Инж. (FH) Мартин Хеслер (ift Rosenheim) и Robert Leinert (Meesenburg Group) – те ще са достъпни за въпроси през целия ден. Двамата оратори се допълват взаимно по отношение на специализираните знания и практическата експертиза, така че теорията и практиката се допълват идеално. „Много сме щастливи, че с ift Rosenheim намерихме идеалния партньор за тези събития, който представлява оптималната добавена стойност за нашите клиенти“, обяснява Робърт Лайнерт (Ръководител на отдел Продуктов Мениджмънт за прозорци и външни врати).

messenburg

Целодневните събития са разделени на два големи раздела, всеки от който включва както теоретична, така и практическа част. В първата част до обед ще се разгледат правилното уплътняване на елементите, след това внимателно ще се разгледат закрепването на елементите, включително и парапетите, като средство за защита от падане. „Целта на тези събития е да се отговори на колкото се може повече от въпросите на нашите клиенти и в края на деня  да им дадем знанията, от които се нуждаят за извършване на професионален монтаж на прозорци“, продължава Робърт Лайнерт.

Двете събития са насрочени за първата половина на 2020 г., при което броят на участниците е много ограничен, така че да се гарантира високо качество на обучението и обсъждане на отделни въпроси. Подробна информация и възможността да се регистрирате директно можете да намерите на www.ift-Akademie.de.

Може да харесате още...