Меезенбург България представя скрит обков ELIT+ от AXOR Industry

AXOR Industry

AXOR Industry е международна компания, която измина дълъг път от дистрибутор на аксесоари за полупрозрачни конструкции до световноизвестен производител.

Днес компанията разполага със собствен модерен завод за производство на фитинги за прозорци и врати, разположен в Днепър (Украйна). Заводът AXOR е производствен комплекс с пълен цикъл № 1 в Украйна и един от най-големите заводи в Източна Европа в тази област.

Всички процеси в компанията са напълно автоматизирани, организирани съобразно изискванията за екологична безопасност, отговарят на международните стандарти EN, DIN и са сертифицирани от водещия индустриален институт ift Rosenheim (Германия). Контролът на качеството на продукта се извършва на всички етапи от производството с последващо тестване в собствена сертифицирана лаборатория.

AXOR Industry

Продуктите на AXOR Industry отговарят на държавните стандарти на DSTU, GOST, европейските CE стандарти и са преминали успешно сертификацията QM 328 на IFT Rosenheim Institute (Германия).

AXOR Industry

Компанията е с над 10 години опит. За това сравнително кратко време Axor Industry успя да сключи партньорства в 26 страни по света  и обковът AXOR, монтиран в прозорците на домовете, дава на своите надеждни партньори качество и добро  обслужване, а на обитателите – комфортна работа и безопасност!

AXOR ELIT+ 

AXOR Industry

Конструкцията на скрития обков е различна от тази на традиционния обков. Механичните елементи са напълно скрити и интегрирани във фалца на крилото (разстояние между рамката на прозореца и крилото). Визуално те са невидими както отвътре, така и отвън. Такава конструкция има няколко предимства: модерен дизайн на прозорците и допълнителна функционалност на прозорците.

Този каталог представя варианти на напълно скрити панти, допълващи се с обков за прозорци – система Komfort Line K-3 от дървен материал и PVC. Това позволява да се изпълняват прозоречни конструкции със скрит обков и различни класове на взломоустойчивост.

Предимства на AXOR ELIT+

Оригинален дизайн

AXOR Industry

Възможно е да се създаде прозорец с уникален дизайн, който хармонично се комбинира с интериора. Отсъствието на видими елементи позволява свободен избор на цвят на прозореца. Прозорците със скрити панти са особено актуални при създаването на оригинален и елегантен интериор, както и при реконструкцията на исторически обекти.

Подобрена топлоизолация

AXOR Industry

Чрез използването на скрити панти се осигурява допълнително налягане на уплътнението на крилото към рамка и по-голяма въздухонепроницаемост на конструкцията. В допълнение, скритите панти не прекъсват контура на уплътнението на прозореца.

Повишена устойчивост на взлом

AXOR Industry

Скритите панти не се виждат отвън, така че е изключително трудно да се достига механизма в областта на пантите. В комбинация с другите елементи от обкова се достига клас против взлом RC2.

Съвместим с различни профилни системи

AXOR Industry

Скритите панти позволяват монтаж при различни отстояния между профилите на касата и крилото.

Позволява различни ширини на отваряне

AXOR Industry

Скритите панти позволяват отваряне на крилото на прозореца до 100 градуса. Като се вземат предвид особеностите на различни дизайни на прозорци и индивидуалните изисквания към отваряемостта на прозореца, възможно е да се инсталира ограничител на отваряне. Това ще ограничи завъртане на крилото под определен ъгъл и ще предотврати  удари върху крилото на прозореца.

Меезенбург България има четири офиса в страната – Бургас, Велико Търново, Пловдив и София. За да получите повече информация или за консултация с нас, потърсете ни на посочените телефони или заповядайте на място.

Може да харесате още...