„Меезенбург България“ става ексклузивен представител на испанската фирма STAC

STAC

STAC (технически системи от аксесоари и компоненти), посестримата компания на Cortizo, специализирана в производството на продукти за алуминиевия фасаден сектор, се намира в Падрон, Испания, на по-малко от миля от централата на Cortizo. Тя притежава 5 девизии:

STAC – обков и аксесоари
– STAC Pol – екструдирани и коекструдирани полимерни профили;
– STAC MID – полиамидни профили;
– STAC Bond – композитни панели.

За да Ви даде няколко примера, STAC може да създаде следното:

Алуминиеви и цам отливки / Пластмасови инжекционни отливки / Гумени уплътнения / PVC екструзия / Хидравлична преса / Специализирана изработка / Поцинковане / Полиамидно екструдиране / Алуминиеви композитни панели.

Във всяко от своите 5 подразделения STAC възприема абсолютна прецизност в дизайна, опитвайки се да отговори на действителните пазарни изисквания за качество и иновации. Следователно, запазват не само най-добрите съоръжения, които се адаптират и се придържат към различните производствени линии, но и специализиран технически екип, чийто богат опит ги позиционира като един от лидерите в този сектор.
Със съществуващите услуги екструдиране, боядисване и анодиране и съоръженията на разположение от Vision Profiles; Меезенбург може да предложи на клиентите решения до ключ по проекти, с широка гама от продукти, всички от същия висококачествен източник, предоставяйки Ви безпроблемна услуга.

Минималистични дръжки

STAC

STAC

За хората, които желаят да имат усещане за креативност, качество и стил, STAC с удоволствие представя новата си минималистична линия дръжки за прозорци и врати, пълна гама от най-висококачествени технически решения. Дизайнът на тези дръжки премахва всички ненужни елементи, а разработен скрит механизъм прави така, че единствената видима част е самата дръжка. Резултатът е семейство дръжки, които могат да се използват както на крилата, така и на прозорците с кипване с гарантирана надеждност и сила през целия им жизнен цикъл. Линията на минималистични дръжки е валидна за различни видове отвори, съществуващи на пазара:
– врати;
– прозорци;
– стандартни квадрати 7 мм.

Пълен набор от покрития – предлага се във всички покрития, предлагани от STAC:
– лакиран в пълна гама от RAL цветове, включително металик, текстурирани и петнисти бои;
– анодиран: матов естествен или неръждаема стомана.

STACХарактеристики
– Обхват на минималистични дръжки, съвместими с всички обкови на STAC.
– Механизъм с фиксирани позиции на всеки 90°, благодарение на вградената пружина за компресия.
– Механизъм, който е преминал различни тестове и анализи, за да надхвърли най-строгите разпоредби на ЕС.

Дълготрайност
Всички компоненти са внимателно анализирани по отношение на геометрията и материалите, използвани за тази гама дръжки, които могат да се справят с прозорците на наклона до 150 кг, в съответствие със спецификациите на ИКЕ EN 13216-8.

Съвместим с всички евроканали
Дръжките могат да се адаптират към всички евроканали на профилни системи на пазара.

Директен монтаж на дръжката
Дръжката има нов механизъм за позициониране и задържане, който позволява да бъде монтиран директно върху прозореца с едно просто „щракване“.

Премахването е еднакво просто (с помощта на посочения инструмент), позволявайки на монтажниците да транспортират прозорците без дръжките, приложени и да ги поберат в рамките на прозореца, след като прозорците са били инсталирани на място. Това помага да се избегнат случайни удари, драскотини, пръски от боя и др.

STACМинималистични дръжки за врати

Скрит механизъм с розетка
Ние разработихме скрит механизъм, който оставя само дръжката видима.

Адаптивни към различни профили
Може да се адаптира към различни профили чрез плаваща част (2 или 4 тела).

Директно монтиране на дръжката
Дръжката има нов механизъм за позициониране и задържане, който позволява да бъде монтиран директно върху прозореца с просто „кликване“.

Пълна гама от покрития
Нови покрития, които имат за цел да удовлетворят изискванията на нашите клиенти. Предлага се в пълната гама от RAL цветове

STACНово! Кремон с подвижна дръжка

Манипулатори на основния механизъм
Новият Сириус кремон предлага нов основен компонент върху задната плоча, където общо квадратната кухина, която е използвана за издърпване, е била сменена в двоен слот с форма „TT“.

Подобен компонент е разработен за дръжката, но със съответната форма на брояч, така че крайният потребител да се побере в дръжката, като го завърта в основата и следователно се елиминира рискът от падането му.

Да може да дърпа дръжката при всяка операция
Новите двойни „T“ трансмисионни компоненти напълно закрепват дръжката над основата, което позволява да се дръпне дръжката за отваряне на корпуса, както и да може да се върти, за да наклони прозореца.

Задържащ компонент предотвратява дръжката да излиза от каналите по време на нормалната употреба. Тя може да бъде инсталирана за толкова дълго, колкото е необходимо. Няма риск дръжката да падне от разположението си, дори ако прозорецът е наклонен.

За да го деблокира, крайният потребител просто леко натиска клипа за задържане.

Нов минимален, интегриран и иновативен дизайн.

Фирма Meesenburg има повече от 250 години опит, разбира добре нуждите на пазара и улавя новите тенденции. Тесните връзки с доставчици, производители и клиенти помагат за бърза и гъвкава реакция към изискванията на пазара. Така, вие, клиентите на Meesenburg, можете да сте сигурни, че сте в крак с времето и осигурявате най-добрите решения за вашите клиенти.

За повече информация – Меезенбург.

Може да харесате още...