Меезенбург представи новата си производствена линия за обработка на профили от EPS материали

meesenburg

През месец юни Меезенбург България организира посещение на част от експертите си, в компанията на настоящи или бъдещи партньори в град Бишофсверда – Германия. Целта на визитата бе всички отблизо и с детайли да се запознаят с новия експортен склад и новата производствена линия. Сред гостите ни бяха някои от водещите български производители на дограми и фасади, архитекти, с които работим и други специалисти.

Ние уважаваме експертите, с които си партнираме и държим винаги да са в течение с постиженията и удобствата на производството, за да улесним и собствения им работен процес. Това са част от принципите на Мезенбург.

Всички се запознаха със значително по-големия склад, който дава възможност за повече запаси. Бяхме впечатлени и от допълнителната гъвкавост при производството на специфични продукти за всички видове системни профили за дограми на пазара. Новата производствена линия помага уширителните профили и транспортните профили да са индивидуално съобразени спрямо различните видове профили за дограми. Изработените по поръчка решения за свързване са най-важните акценти на производствената система и нашите партньори отблизо се запознаха с всички нейни предимства.

meesenburg

Производствената линия е факт от началото на годината и вече дава допълнителна гъвкавост при производството на специфични продукти за всичките видове системни профили за дограми на пазара. Докато по-големият склад дава възможност за по-големи запаси.

В работната програма бе предвидено и посещение на тестовия център Innoperform, където бе направен тест за издръжливост на котвите от системата Protect на Blaugelb. Те доказаха, че са ефективно решение за монтаж и регулиране на дървени, PVC и алуминиеви прозорци. А тестът, които бе направен на живо,  даде резултат от над 3,2 kN, при необходими 2,8 kN.

meesenburg

За повече информация и презентация заповядайте на място в нашата мострена зала в гр. София – адреси на компанията в страната.

Може да харесате още...