Меезенбург представя решения за контрол на достъп от еkey

ekey

Фирма ekey стартира през 2002 г. и сега е номер 1 в Европа за решения за контрол на достъп с пръстов отпечатък. С ekey хората са упълномощени, а не предметите. Ключове, карти, кодове и т.н. могат  да бъдат изгубени, забравени или откраднати. Вашият пръст е винаги с вас! Понастоящем в ekey работят над 100 души на своите 5 места в Австрия, Германия, Лихтенщайн / Швейцария, Италия и Словения и изнасят своите продукти в повече от 70 страни.

Пионер в областта на биометрията в ежедневието

ekeyПредоставянето на предимствата за специфичното разпознаване на човек, достъпно за възможно най-много хора, е дълбоко вкоренено в нашия корпоративен ДНК. Фирма еkey разпозна потенциала на биометричното удостоверяване като проста, удобна и сигурна алтернатива на ключове, кодове и други помощни средства за упълномощаване в началото. Повече от 1 милион доволни потребители са най-добрата препоръка за нашите продукти!

Специалист по пръстови отпечатъци

Основната компетентност на ekey се крие в системите за достъп до пръстови отпечатъци за частни домове и компании. Специалното при нашата технология е патентованият алгоритъм за разпознаване на пръстов отпечатък, който отговаря на най-високите стандарти за удобство, сигурност и защита на данните.

Качеството при ekey

Преди даден продукт на ekey да бъде пуснат на пазара, той трябва да премине сериозен тест за издръжливост. Тестът се състои от интензивни симулации на изгаряща топлина, леден студ и висока влажност, на които всеки скенер за пръсти и всички негови компоненти са изложени безброй пъти, преди да стигнат до ръцете на клиента.

Сертифицирано качество „Произведено в Австрия“:
– Изчерпателен контрол на производството и функционалността (нулев толеранс)
– Тестване за устойчивост на околната среда и температура
– Тестване на вибрации и удар
– Тестване за проникване на вода и механични части
– Система за управление на качеството съгласно EN ISO 9001: 2015
– CE сертифициран

ekey

ekey home

ekey home е иновативната система за достъп за вашия дом.

ekey net

ekey net е съвместима с мрежата система за контрол на достъпа за до 80 скенера за пръсти. От входната врата на офиса до сървърната стая до склада можете да я използвате, за да обобщите всички области на компанията и да ги управлявате централизирано чрез компютъра. Използвайки удобен за потребителя софтуер, хората се записват и организират в свободно дефинирани потребителски групи. ekey net поддържа набор от интерфейси за свързване към системи на трети страни (например контрол на сградата, запис на време, управление на принтери, системи Wiegand и др.).

ekey multi

ekeyekey multi е революционна система за достъп, с която можете да управлявате до 4 скенера за пръсти в малка мрежа. Специалната функция: Програмирането се извършва директно на назначен контролен панел без компютър. Няколко действия могат да се активират от един администратор.

Индивидуалните права за достъп, включително времеви слотове, могат лесно да бъдат настроени за всеки отделен потребител (например членове на семейството и гости, служители и почистващ персонал) чрез контролния панел.

ekey uno

Решение за модернизация на съществуващи врати. С безжичния пръстов отпечатък ekey uno можете най-накрая да отворите вратата си интелигентно и удобно с пръст, без да се налага да пробивате или да вграждате по време на инсталирането. Инсталирането на пръстовия отпечатък и интелигентните устройства за заключване на врати е детска игра и отнема само няколко минути. Системата ekey uno е съвместима с всички врати и може да бъде демонтирана, без да оставя следи. Следователно те са идеални за вашия собствен дом и имот под наем.

ekey

Меезенбург е представител на ekey за България и поддържа окомплектовки на склад за максимално удобство на своите клиенти!

За повече информция – Меезенбург.

Може да харесате още...