Международен форум “Smart Building, Smart City, Smart Economy” през ноември

Градовете преминават през динамичния процес на модернизация. Всеки един от нас е в очакване на следващия иновативен проект, с който ще се доближим до технологично умните градове.

На 4-ти ноември в София посланиците на Франция и Норвегия ще открият международната конференция на тема “Smart Building, Smart City, Smart Economy”, организирана от b2b Media.

Целта на конференцията е да презентира практиките в градовете лидери, които са предприели подновяването на градската среда и преминаването от старите модели на управление към интегрираните модерни решения за градската система.

Международната конференция ще повиши осведомеността за концепцията за умни градове, реформите в градското управление и новите технологии.

Официални гости:

Десислава Йорданова, съветник на министъра в Министерство на регионалното развитие и благоустройството

Н.П. Ксавие Лапер дьо Кабан, посланик на Франция в България

Н.П. Гюру Катарина Викьор, посланик на Норвегия в България

Стамен Янев, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции

Елица Панайотова, изпълнителен директор на „София Тех Парк“

Участниците в конференцията ще презентират и обсъдят за възможните иновации, които да се имплементират в българските градове: сгради от ново поколение, Smart електричество, Микро-мрежи, Транспортни иновации, Инфраструктури иновации, Електронно управление и интегрирани системи за предоставяне на информация.

Може да харесате още...