Mila разширява гамата на ProSecure TBT

ProSecure TBT

Гамата ProSecure TBT на великобританската компания Mila вече се предлага с възможност за нов напълно скрит обков. Системата се предлага със същата комбинация от висока спецификация и SBD акредитация, което вече прави хардуера Pro на ProSecure TBT на Mila популярнен сред водещите производители на дограми.

ProSecure TBT

За производителите системата предлага лесен и опростен монтаж, тъй като позволява отваряне на прозореца до 95° и елиминиране на познатия проблем на TBT крилата, които се опитват да се затворят по време на производството. За инсталаторите хардуерът е скрит отвътре и отвън, така че няма проблеми по отношение на линиите спрямо мазилката или съпоставянето на цвета, а за крайните потребители, бонусът е в подобрената естетика и новата защитна функция, която спира прозореца да се затръшне или отвори рязко при ветровити условия.

Скритият обков съответства на капацитета от 130 кг на стандартния видим обков и може да се използва за прозорци с ширина до 1520 мм и височина 2390 мм. Той е тестван и акредитиран за издръжливост и корозия в Германия.

За повече информация: Mila

Може да харесате още...